Тости з авокадо та червоною рибою: швидко і смачно 

Зміст

Смачненько поїсти любить кожен, щоб було ситно і швидко. У сучасному світі ми вже в магазинах маємо готову їжу, щоб полегшити людям життя. Але давайте будемо відвертими, що півфабрикати – це не корисна їжа, і довго на ній не протягнеш. Альтернативою буде домашня, свіженька їжа.

Бутерброди з червоною рибою і авокадо 

Найсмачніше поєднання – це червона рибка і авокадо. Такі бутерброди можете зробити собі на сніданок, перекус на роботу чи навчання, бо приготування просте і швидке. В таку смакоту можна додати будь-які інші продукти чи овочі, щоб була різноманітність.

Приготування бутербродів:

  1. Бутерброди з червоною рибою та авокадо. Потрібно цільна зерновий хліб 5 шматочків, 100 г червоної риби, 1 авокадо, 15 г вершкового масла. Хліб треба змастити маслом, скибочками покласти авокадо та рибу.
  1. Бутерброди з авокадо, червоною рибою та огірком. Потрібно 5 шматочків хліба, 130 г сиру філадельфія, 150 г червоної риби, 1 авокадо, 1-2 огірки, 1 ч.л. лимонного соку. Хліб змастити сиром філадельфія, тонко нарізати огірок, авокадо та рибку, й викласти на хліб. В кінці збризкати лимонним соком.
  1. Бутерброди з авокадо, червоною рибою та помідорами. Потрібно 5 шматочків хліба, 140 г червоної риби, 1-2 помідори, зелень, часник, перець чилі, 1ст.л. оливкової олії та 1 ч.л. лимонного соку. Авокадо розімніть вилкою і додайте лимонного соку, масла, зелені, часника і чилі. Хліб змастити сумішшю, наверх викласти помідори та червону рибу.
  1. Бутерброди з червоною рибою, авокадо та креветками. Потрібно хліба 5 шматочків, 120 г очищених креветок, 1 авокадо, 80 г вершкового сиру. Відварити креветки і порізати на дрібні шматочки. Розімняти авокадо, додати до нього сиру і креветки. Змастити хліб сумішшю, до смаку можете додати приправ, зверху додати червону рибу.
  1. Бутерброди з червоною рибою, авокадо та яйцем пашот. Потрібно 1 скибочка хліба, 20 г сиру, 1 авокадо, 30 г червоної риби, 1 яйце, 1 ч.л. лимонного соку. Хліб з обох сторін змастити маслом, авокадо збризкати лимонним соком і покласти на хліб, потім червону рибу, паралельно зварити яйце пашот і викласти на бутерброд.

Таблиця калорійності авокадо

Харчова складова   Кількість на 100 г
Калорійність   160 ккал
Білки  2 г
Вуглеводи  9,19 г
Жири  28,401 г

Таблиця калорійності червоної риби 

Харчова складова Кількість на 100 г
Калорійність 269 ккал
Білки21 г
Вуглеводи0 г
Жири30,2 г

Канапки з червоною рибою і авокадо 

Акуратні, маленькі бутерброди – канапки, які часто роблять на святковий стіл. Канапки слугують смачною і ситною закускою, бо робляться на швидку руку. 

Приготування канапок:

  1. Канапе з червоною рибкою та авокадо. Потрібно багет, 1 огірок, 1 авокадо, червона риба, вершковий сир, бальзамічний соус або кунжут за смаком. Багет змащуємо сиром, далі викладаємо слайсами огірок, наче хвилькою і поряд дрібними шматочками кладемо рибу й авокадо.
  1. Канапе з рибою та ікрою. Багет або хліб порізаний навпіл, вершковий сир, риба, ікра та бальзамічний соус. Багет змащуємо сиром, далі слайсами порізали рибу і звернули ніби в трубочку. Рибу виклали на канапе і збоку виклали ікру, зверху полили соусом.
  2. Канапе з рибою, авокадо та оливками. Потрібні самі оливки, авокадо, риба, багет, варшковий сир, лимонний сік, зелень. Авокадо треба розімʼяти вилкою і додати сир, цією сумішшю змащуємо багет, далі викладаємо рибу, оливки і зелень для краси.
  1. Канапе з рибою і помідором. Багет змащуємо вершковим соусом, помідор і рибу нарізаємо кубиками, викладаємо на багет та поливаємо бальзамічним соусом.
  1. Канапе з яйцем, рибою та авокадо. Відварюємо яйце і перетераємо разом з авокадо, суміш намазуємо на багет і викладаємо кубиками рибу.

Тости з авокадо та червоної риби

Любителі чогось похрустіти як альтернативу бутербродам. Можна зробити їх як  сендвічі і отримати неймовірний перекус.

Приготування тостів:

  1. Тост з авокадо і грибами. Підсмажуєте хліб по пару хвилин з обох сторін, паралельно робите суміш з авокадо і вершкового сиру, викладаєте на тост, а зверху обсмажені гриби.
  1. Тост з яйцем пашот, авокадо, помідори і риба. Обсмажуєте хліб, паралельно робите яйце пашот. Змащуєте хліб авокадо, викладаєте помідор і рибу кубиками, зверху яйце. Для з смаку можете полити бальзамічним чи соєвим соусами.
  1. Тост з омлетом, рибою та авокадо. Смажите омлет (яйце, молоко, приправи для смаку), паралельно обсмажуєте хліб. Хліб змащуєте вершковим соусом, викладаєте омлет, зверху слайсами рибу та авокадо.

Мати поживний і корисний сніданок – важлива річ початку нашого дня. Сніданок ми не маємо пропускати, навіть коли сильно поспішаємо, бо саме зранку формується наш настрій, енергія і сили. 

Тож домашня приготовлена їжа запорука бадьорого дня. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *