Лавандове весілля: привітання у віршах, прозі та своїми словами з 46 річницею

Зміст

46 років спільного життя – це ціла вічність, виміряна не днями, а щасливими митями, спільними мріями та незмінною любов’ю. Лавандове весілля – це особлива дата, яка символізує ніжність, чистоту та вірність почуттів. Саме час віддати шану цій прекрасній парі та висловити їм свої найщиріші привітання на 46 річницю весілля. У цій статті ми зібрали для вас найкращі привітання на лавандове весілля, які ви зможете висловити у віршах, прозі або своїми словами.

Привітання з 46 річницею весілля своїми словами

Приклади привітань для чоловіка та жінки на 46 річницю весілля:

  1. “46 років разом – це справжнє диво! Ваша любов розквітає з кожним роком, як прекрасна лаванда. Бажаю вам ще багатьох років щастя, здоров’я та взаєморозуміння.”
  2. “46 років шлюбу – це як відсвяткувати півстоліття разом, але з невеликою знижкою! Ви – приклад для нас усіх. Бажаємо вам завжди залишатися такими ж закоханими та жартівливими!”
  3. “Ваша сім’я – це справжнє натхнення для багатьох. 46 років разом – це доказ того, що кохання може подолати будь-які перешкоди. Бажаємо вам міцного здоров’я, щастя і благополуччя.”
  4. “Дякую вам за вашу любов, підтримку і приклад міцної сім’ї. Ваше весілля – це справжнє свято для всіх нас. Бажаю вам ще багатьох років щастя і радості.”
  5. “Нехай ваша любов буде яскравою, як пелюстки лаванди, а спільне життя – солодким, як мед. Бажаю вам міцного здоров’я, взаєморозуміння і нескінченної любові.”
  6. “Пам’ятаю той день, коли ви одружилися… Здавалося, що це було вчора. За ці 46 років ваша любов тільки зміцніла. Бажаю вам і надалі зберігати тепло ваших почуттів.”
  7. “Ви – ідеальна пара! Ваша любов – це справжнє натхнення. Бажаю вам завжди залишатися такими ж закоханими й щасливими.”
  8. “Нехай кожен день вашого спільного життя буде сповнений радістю і щастям. Ви – справжня опора один для одного. Бажаю вам міцного здоров’я і довгих років життя.”
  9. “Ваша любов – це приклад для нас усіх. Бажаю вам завжди залишатися такими ж сильними й відданими один одному. Нехай ваша сім’я процвітає і “46 років – це лише початок вашої спільної подорожі. Бажаю вам, щоб кожен наступний рік був ще кращим за попередній. Нехай ваша любов буде вічною, як зірки на небі.”

Найкращі привітання з 46 річницею весілля у віршах

Що написати в привітанні на 46 річницю весілля, як не вірш? В нашій збірці точно знайдуться ті римовані рядки, що вразять закоханих!

Класичний

Сорок шість літ – це цілий вік, 

А ви, як і колись, такі ж чарівні. 

Любов ваша квітує, як лаванда ніжна, 

І серця б’ються в унісон. 

Бажаємо вам щастя, миру й добра, 

Нехай збудуться всі ваші мрії. 

Нехай любов ваша буде вічною, 

І сонце сяє в ваші очі ясні.

З гумором

Сорок шість років разом – це круто! 

Ви довели, що кохання – це не міф. 

Ви – найкращий приклад для всіх закоханих, 

І ваші жарти – це скарб. 

Бажаємо вам ще багато років сміху, 

І щоб ваша любов була міцна, як дуб.

Проникливий

Через роки, крізь бурі й негоди, 

Ви несли любов свою крізь життя. 

І сьогодні, в цей день лавандовий, 

Бажаємо вам щастя, як зоряна ніч. 

Нехай ваша сім’я буде міцною фортецею, 

А серця – завжди молодими.

Зі словами подяки

Дякуємо вам за вашу любов і тепло, 

За приклад вірності й доброти. 

Ваша сім’я – це маленький рай, 

Де панує мир і спокій. 

Бажаємо вам здоров’я і щастя, 

Нехай збудуться всі ваші мрії.

Простий і щирий

Сорок шість років разом – це диво! 

Ваша любов – це справжнє диво. 

Бажаємо вам завжди бути разом, 

І щоб щастя було вашим другом.

Привітання чоловікові з 46 річницею весілля

“Коханий мій, сьогодні, в цей особливий день, коли ми святкуємо 46 років нашого спільного життя, я згадую той день, коли ми вперше поклялися один одному в вічній любові. Здавалося б, це було вчора, а насправді пролетіли цілі десятиліття, сповнені щастям, сміхом і, звичайно, деякими випробуваннями. Але саме разом ми подолали всі перешкоди й стали тільки міцнішими.

Пам’ятаєш, як ми мріяли про велику сім’ю, про власний дім, про подорожі? І все це ми з тобою здійснили! Ти завжди був моєю опорою, моїм надійним тилом. Твоя любов – це найцінніший скарб у моєму житті.

Бажаю тобі, мій любий, міцного здоров’я, невичерпної енергії та, звичайно ж, щоб кожен день нашого спільного життя був сповнений радістю і щастям. Нехай наша любов буде вічною, як зірки на небі.”


“Коханий чоловіче, сьогодні я хочу висловити тобі свою безмежну вдячність за всі роки, які ми провели разом. Ти – найкращий чоловік, батько і просто людина, яку я знаю. Твоя доброта, турбота і розуміння – це те, що я ціную найбільше в цьому світі.

Завдяки тобі я відчуваю себе найщасливішою жінкою на землі. Ти завжди знаєш, як підняти мені настрій, як підтримати в скрутну хвилину. Твоя мудрість і досвід допомагають мені у всьому.

Я захоплююсь твоєю силою духу, твоїм почуттям гумору і твоєю здатністю завжди залишатися спокійним. Дякую тобі за все, що ти для мене робиш. Бажаю тобі міцного здоров’я, удачі у всіх справах і, звичайно ж, щоб наша любов з кожним роком ставала тільки міцнішою.”


“Мій найдорожчий, сьогодні, в день нашої лавандової річниці, я хочу сказати тобі, що люблю тебе більше за життя. Твої очі, як і колись, зачаровують мене, а твої обійми дарують відчуття спокою і безпеки.

Пам’ятаєш, як ми зустрілися? Це була справжня любов з першого погляду. І з кожним роком я закохуюсь у тебе все сильніше і сильніше. Ти – моя мрія, моя підтримка, моя радість.

Бажаю тобі, щоб всі твої мрії збулися, щоб здоров’я ніколи не підводило, а наша любов світила яскравіше за будь-яку зірку. Нехай наші роки разом будуть сповнені романтики, ніжності й щастя.”

Привітання дружині з 46 річницею весілля

Романтичні варіанти:

  • Зі спогадами: “Кохана, сьогодні, коли ми святкуємо нашу лавандову річницю, я згадую той день, коли ми вперше поклялися один одному в вічній любові. Здавалося б, це було вчора, а насправді пролетіли цілі десятиліття, сповнені щастям, сміхом і, звичайно, деякими випробуваннями. Але саме разом ми подолали всі перешкоди та стали тільки міцнішими. Ти – найкраще, що сталося в моєму житті.”
  • З подякою: “Кохана дружино, хочу висловити тобі безмежну вдячність за всі роки, які ми провели разом. Ти – моя муза, моя підтримка і найвірніший друг. Твоя любов – це найцінніший скарб у моєму житті. Бажаю тобі міцного здоров’я, невичерпної енергії й, звичайно ж, щоб кожен день нашого спільного життя був сповнений радістю і щастям.”
  • Зі щирими почуттями: “Моя найкраща, сьогодні, в день нашої лавандової річниці, я хочу сказати тобі, що люблю тебе більше за життя. Твої очі, як і колись, зачаровують мене, а твої обійми дарують відчуття спокою і безпеки. Ти – моя мрія, моя підтримка, моя радість.”

Гумористичні варіанти:

  • “Кохана, 46 років разом – це як відсвяткувати півстоліття, але з невеликою знижкою! Ти все така ж гарна, як і в день нашого весілля, тільки з більшим досвідом у приготуванні моїх улюблених страв. Я тебе безмежно люблю!”
  • “Сорок шість років – це довгий час, але з тобою він пролетів, як один мить. Ти – моя найкраща подруга, моя співрозмовниця і просто найкраща жінка на світі. Відсвяткуймо нашу річницю так, щоб сусіди позаздрили!”

Варіанти з побажаннями:

  • “Кохана, нехай наша любов буде вічною, як зірки на небі. Бажаю тобі міцного здоров’я, невичерпної енергії й щоб кожен день нашого спільного життя був сповнений радістю і щастям.”
  • “Нехай наша сім’я буде міцною фортецею, а серця – завжди молодими. Бажаю тобі, щоб всі твої мрії збулися, а кожне бажання – здійснилося.”
  • “Бажаю тобі, щоб ти завжди залишалася такою ж прекрасною, доброю і мудрою жінкою. Ти – моя гордість і моя радість.”

Пам’ятайте, найголовніше – це щирість ваших слів. Говоріть від серця, і ваше привітання з днем весілля на 46 років обов’язково зворушить закоханих.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *